Good je … FAMILY HOTEL AMARIN

O hotelu Amarin, ki je namenjen predvsem družinam, sem slišala že ogromno in ko so na nekem portalu nudili cenejše bivanje preko kupončkov, je bila odločitev jasna: gremo pogledat, če je res tako kul. In veste kaj: JE!

IMG_0946

V hotelu so glavni otroci! Ob prihodu jih – medtem, ko se starši čekiramo, že čaka prijazno osebje, ki jim podari balončke, medtem, ko tastari čakajo na ključ od sobe, pa večina mularije takoj pobegne na mrežo, tik ob recepciji ali pa si privošči skok na konjička.

IMG_0752

Mamiiii, kužaaaa!

1_Q8A3940-2831

Mreža je zagotovo ena bolj zabavnih reči v hotelu.

IMG_0832

Medtem, ko sva midva zjutraj pila kavo, sta se mulčka zabavala po svoje. 

Ob prihodu v sobo te na blazini pričakajo bombončki, soba pa je že sama po sebi nekaj posebnega, saj je stena ‘okrašena’ s pisanimi krogci, s katerimi lahko ustvarjaš po mili volji. V sobi vsakega člana družine pričaka tudi kopalni plašč, jaz pa sem bila še posebej navdušena nad otroškimi kozmetičnimi izdelki v kopalnici.

29_Q8A2366_COPY-2855

Sobe so prostorne in lepe, postelje pa udobne. 

IMG_0765

IMG_0764

Otroci dobijo čisto svoje kozmetične izdelke. 

Ker obožujemo plavanje, smo se seveda takoj preoblekli v kopalne plašče in šibali na bazen … ampak, da smo prišli do tja, je trajalo kar nekaj časa. Zakaj? Ker sta tamalčka na poti do bazena odkrila še tisoč in eno zanimivost. Tako smo morali odigrati še dve igri ročnega nogometa, malo potelovaditi v telovadnici in pokukati še v igralnico. Ampak naposled smo le prišli tudi v bazene.

Gostom sta na voljo dva večja bazena – eden je malce bolj globok, drug nižji (namenjen neplavalcem), potem pa je še en majhen in čisto nizek, primeren bolj za dojenčke ter trije jacuzziji.

IMG_0786

Zmagaaaaa! 

IMG_0797

Mami, še tole preplezam, pa se gremo kopat. 

IMG_0846

Končno na bazenu 🙂 

_Q8A4799-2471

Po plavanju smo bili že pošteno lačni in čakala nas je večerja. Na voljo smo imeli res pestro izbiro, seveda pa so mi v oči zopet padle malenkosti, namenjene otrokom. Za dojenčke je na voljo tako imenovani baby corner, za malo večje otroke pa jedi, ki jih imajo najrajši – pohančki v obliki dinozavrov, pomfri, pica … za sladico pa čokoladna fontana in sladoled. Ja, saj se strinjam, da vse to ni najbolj zdravo, ampak, a veste kaj: bili smo na počitnicah in privoščili smo si čisto vse!

Kot zanimivost naj omenim še to, da imajo na nekaterih mestih tudi pulte, ki so po višini prilagojeni otrokom, da si hrano lahko sami nadevajo na krožnik in se počutijo prav ponosni sami nase.

IMG_0753

Tudi za dojenčke je poskrbljeno 

IMG_0756

Kaj je jedel Maj? Dinopohančke, itak! 

IMG_0755

IMG_0817

IMG_0759

Po večerji pa še kepica sladoleda 🙂 

Pa po večerji? Čas za animacijo! Prvi dan sta Maj in Juno plesala v mini disku, drugi dan uživala na čarovniški predstavi, oba večera pa so sledile še risanke. Ne, prav nič nista bila utrujena in sta zdržala do konca! Zjutraj pa vse skupaj znova: slasten zajtrk, pohod po hotelu in malo igranja, bazen, kosilo, iskanje zaklada, vožnja s skiroji, večerja, risanke … Dan je mignil kot bi trenil.

In kot za češnjo na torti, nas je zadnji dan zbudilo sonce, da smo si lahko privoščili še doooolg sprehod ob morju in igro na zunanjih igralih, preden smo se s težkimi srci odpravili domov.

IMG_0893.JPG

Dobro jutro, sonček! 

IMG_0903

Tudi zunanja igrala so kuuuul! 

IMG_0907

IMG_0909

Otroci se igrajo, mami pa meditira ob morju. 

Če imate torej otroke – majhne ali velike, vam hotel Amarin vsekakor priporočamo, čeprav cenovno res ni najbolj ugoden. Na koncu naj kot zanimivost omenim, da so po vsem hotelu na voljo tudi lepo urejene previjalnice, pa razkužila za roke in na splošno je res vse prijazno otrokom oziroma družinam. Zdaj pa naj vas namesto z besedami raje prepričam še z nekaj fotografijami …

IMG_0868

Utrinek iz igralnice

IMG_0867

Skiroji so bili zasedeni, pa sta se kar s triciklom popeljala 

IMG_0870

Uaaaau, a vidiš to??

IMG_0897

Ob odhodu domov sta dobila še lizike 🙂 

IMG_0929

 

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.