Kdo sem?

Sem Tina. Odkar se spomnim, obožujem potovanja. Eden mojih zelo zgodnjih spominov sega v čas, ko je moja mami službeno potovala v Benetke in sem bila zelooooo užaljena, ker nisem mogla z njo. Malo kasneje so me vpisali v plesno šolo in zahvaljujoč Mojci Horvat, sem prepotovala dobršen del Evrope. Takrat so mi bila potovanja všeč … Kmalu pa so postala nekaj, brez česar ne morem živeti.

Ko sem aprila 2001 spoznala ljubezen svojega življenja, je bilo eno prvih vprašanj na enem prvih zmenkov: “A bi šel za prvi maj z mano v Prago?” S potovanji sem ‘okužila’ tudi njega.

On pa mene s hrano. Dobro hrano. Kaj dobro, odlično! V letih odkar sva skupaj, sem se zredila za kar precej kilogramov. Ampak ni problema – v življenju je treba uživat, a ne?

Potovanja in hrana – to sta moji življenjski strasti. Poleg mojega dragega in najine princeske in malega navihanega lumpka, seveda. O vsem tem boste lahko brali na mojem blogu. Zdaj pa grem – na žaru se pečejo slastne perutničke, prvim zapisanim vrsticam pa je treba tudi nazdravit!