GOOD so … Terme Banovci (tretjič)

Naš tretji dan v Banovcih nas je zbudil dež, ampak nismo se pustili spraviti v slabo voljo. Po zajtrku (Juno in Maj sta bila seveda najbolj vesela palačink), smo se odpravili na kratek sprehod do bližnje turistične kmetije Šalamun.

IMG_3802

Dež? We don’t mind!

Tam so nam postregli s slastnimi medenjaki, nam povedali marsikaj zanimivega o čebelah, tamalčki so izdelali vsak svojo svečo iz voska, ogledali pa smo si tudi panj in v njem iskali matico. Maju je bil še bolj kot čebele všeč traktor, ki je bil parkiran v bližini, obisk pa smo podaljšali tudi zato, ker se otroci niso in niso mogli poslovit od ljubkih zajčkov.

IMG_3805

Njama so slastni tile medenjaki!

IMG_3825

Ponosen na svoj izdelek!

IMG_3831

Poslušamo čebelice …

IMG_3837

… in iščemo matico.

IMG_3846IMG_3861

Ko smo prišli nazaj, je bil že čas za kosilo in pred odhodom domov smo se na željo otrok morali še za nekaj uric namočit v notranji bazen, saj je bilo za zunanjega malo prehladno.

IMG_3875

“Mamiiiii, ne še domov!!!”

Kaj naj napišem za konec? Imeli smo se super od prve do zanje minute. Prijazno osebje je poskrbelo za vse, kar človek potrebuje za popoln odklop – animacijo za otroke, razvajanje za starše, bazeni in savne pa so bili le še pika na i. Vsekakor v Banovce še pridemo, če pa razmišljate, da bi šli tudi vi uživat v Banovce, poglejte, kaj vse ponujajo na http://www.nasvetzadobroseimet.si/.

Banovci pa niso edini kraj, ki nas je navdušil na tistem koncu Slovenije. Poglejte, kako smo uživali v Prlekiji

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.