Must go na Krku: Vrbnik

Pisala sem že o tem, kako smo uživali na počitnicah na Krku, nisem pa omenila tele simpatične vasice, ki si po mojem mnenju zasluži prav poseben post.

IMG_4491

Gre za Vrbnik, majhno vasico, polno zanimivih kotičkov, kjer kar ne morem nehati fotografirati, saj je vsaka ulica, vsaka hiška in vsaka trgovinica res nekaj posebnega. Domačini imajo ljubke vrtove, otrokoma pa je najbolj zanimiva ulica Klančić, ki naj bi bila s 43-imi centimetri najožja ulica na svetu.

IMG_4499

IMG_4559

IMG_4731

V Vrbniku se pogosto tudi kaj dogaja, tako da če načrtujete obisk, je vredno malce pobrskati po spletu in ga obiskati, ko tam poteka kaj zanimivega. Lani smo tako na primer videli, kako strižejo ovce, Juno pa si je na ustvarjalni delavnici izdelala tudi svojo rožico.

IMG_4609

Še en razlog, zakaj ne moremo biti na Krku, ne da bi obiskali Vrbnik, pa je Konoba Nada, kamor moramo obvezno vsaj enkrat tekom dopusta na slastno večejo. Tam še nikoli nismo bili razočarani, ne glede na to, kaj smo naročili. Vse jedi so z eno besedo slastne in če boste v Vrbniku, je Nada THE place to go!

IMG_4749

V Nadi je odlično vse! Od predjedi …

IMG_4854

… do glavnih jedi …

IMG_4519

… in seveda sladic!

IMG_4522

Pa na zdravje! 

 

2 thoughts on “Must go na Krku: Vrbnik

  1. Pingback: Krk po družinsko | travel, food and all things good

  2. Pingback: Kam za krompirjeve počitnice? | travel, food and all things good

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.