T&T ocenjujeva: Pod lipco

Včasih si človek namesto elegantnih in prefinjenih jedi preprosto zaželi enga dobrega dunajca. In kadar si ga, gremo Pod lipco!

IMG_1019

Lokacija: blizu hipodroma v Ljubljani.

Za družine ali za starše? Vsekakor za vso družino, saj gresta naša dva mulčka zelo rada tja. V lepem vremenu že dolgo nismo bili tam, ampak mislim, da imajo tudi trampolin, kosilo pa lahko združite tudi s sprehodom mimo hipodroma in greste malo pogledat konjičke.

Kaj smo naročili? Kot rečeno, so tam znani po tem, da imajo zelo dobre (in zeloooo velike dunajce), zato je to tam obvezno – midve z Juno sva si enega kar razdelili. Pred tem smo naročili še odličen narezek, Tadej si je privoščil vampe, Maj njoke, sledila pa je še sladica.

IMG_1015

Narezek je bil odličen!

IMG_1017

Dunajc čez cel krožnik, spodaj pa se skriva še odličen krompirček.

IMG_1025

Za konec pa še potratna potička.

Kaj nam je bilo všeč? Juno ne more prehvalit dunajca, Tadej pa pravi, da so bili vampi več kot odlični.

IMG_1018

Kaj nam je bilo malo manj všeč? Če pričakujete elegantno restavracijo s popolnimi krožniki, potem boste tu razočarani. Ponujajo predvsem domačo hrano, ki pa je odličnega okusa. Edina stvar, ki meni ni všeč, je zunanjost gostilne oziroma njena neposredna okolica. Če ne bi od več ljudi slišala, da imajo dobro hrano, se na primer nikoli ne bi odpravila tja, ker mi deluje malce zanemarjeno in mislim, da je to področje, na katerem imajo še veliko prostora za izboljšavo.

IMG_1016

Naš ljubitelj ‘pašte’

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.