Kam za prvi maj?

Prvi maj je en tak čas, ko vsi radi izkoristimo proste dni in se kam odpravimo. Zbrala sem nekaj predlogov za vse, ki še iščete idejo, kam se odpraviti …

vacation

VALENCIA

Valencia je eno tako super mesto, kjer družinam ni nikoli dolgčas – živalski vrt, akvarij, interaktiven muzej, zanimiva igrišča, za starše pa dobra hrana in pijača, lep stari del mesta … kaj bi še želeli? Kako smo se imeli mi, preverite tukajle!

DSC_0461

DUNAJ

Dunaj nam je blizu in čeprav si zanj velikokrat vzamemo le kak podaljšan vikend, boste imeli tam početi dovolj tudi za cel teden. Živalski vrt, tehnični muzej, akvarij, nekoliko stran pa še zabaviščni park Family Park. Zabava za družine zagotovljena!

Screen Shot 2023-04-07 at 10.57.31

SICILIJA

Sicilija je v tem času že čudovita, saj je že prijetno toplo, hkrati pa še ne prevroče. Najbolj pogumni se boste morda celo že kopali v morju. Naš predlog – odletite v Trapani na zahodni obali, nato pa najemite avto in se odpeljite preko juga Sicilije do Catanie na zahodu in od tam odletite domov. Kaj smo počeli na tem čudovitem italijanskem otoku, preverite tukaj! (Kako dobro smo jedli, pa tukaj!)

0158.JPG

LONDON

Mesto, v katerem se kar naprej nekaj dogaja, tudi za otroke – parki, v katerih hraniš veverice, ogrooomne trgovine z igračami, sprehod ob reki Temzi … Naša dva sta absolutno uživala in kar naprej sprašujeta, kdaj bomo šli spet. Kaj vse smo doživeli, preverite tule!

IMG_7841b.JPG

NEW YORK

Če ste za čezoceansko pustolovščino, priporočamo tudi New York, kjer je ogromno dogajanja za vso družino, že samo v Centralnem parku lahko preživite ves dan ali celo dva. Uživancija zagotovljena – kar poglejte sem!

IMG_9075.JPG

EGIPT

Egipt je še ena lokacija, kjer zna biti poleti prevroče, za prvi maj pa idealno. Če si zaželite malce uživanja na plaži in spoznavanja drugačne kulture, vam bo nedvomno všeč. Mi smo šli v Egipt, ko je bila Juno stara slabo leto, imeli pa smo se takole.

DSC_0103

KANARSKI OTOKI

Kanarci so vedno odličen predlog in mi komaj čakamo, da se tja odpravimo še kdaj … Kako nas je navdušil prijazen in poceni Lanzarote in koliko lepot smo videli na tem krasnem otoku, preverite tule. Kaj vse pa se da početi na Tenerifu, pa v teh zbranih objavah.

DSC_0393.JPG

 

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.