GOOD so … Terme Banovci (prvič)

Pri nas smo nori na vodo. Morje, reke, bazeni … Samo da se čofota, pa je zakon! Ko smo dobili vabilo, da gremo za tri dni uživat v Terme Banovci, je bil naš odgovor seveda: Jaaaaaaaaaaa!

IMG_3505

Pa smo šli. V Banovcih imajo ogromno animacij za otroke in žal smo v petek zaradi gneče na cesti zamudili gusarski lov na zaklad, ampak tamalčka se vseeno nista kaj dosti sekirala, ko sva jima obljubila, da gresta pred večerjo lahko še na bazen. Čofotanju je sledila odlična večerja, kjer je bilo izbire res ogromno – navdušil pa nas je kotiček slastno in zdravo, kjer je po sadnih nabodalih, ki so bila videti res okusna, sama od sebe posegla celo Juno, ki jo moram sicer vedno skoraj prav prositi, da poje kaj sadja.

 

IMG_3509

Zakon za otroke! Ob prihodu v sobo, ki je zelo velika in primerna za družine, nas je pričakala ljubka obešanka, tamalčka pa sta dobila vsak svojega medvedka, gusarsko majico in rutko.

 

FullSizeRender

Po večerji je sledilo še igranje na igrišču v obliki gusarske ladje, nato pa smo pod vodstvom izjemno simpatične in zgovorne lončarke Urške Ambrož dobili učne ure iz lončarjenja in izdelali vsak svoj glinen izdelek. Juno je sicer že delala iz gline, ampak nikoli na vretenu in zanjo je bila to prav posebna izkušnja, Maj pa je imel glino v rokah prvič in presenečena sem bila, kako zelo je užival, ko jo je oblikoval.

IMG_3510IMG_3569IMG_3571

IMG_3601

Juno je izdelala posodico v obliki štiriperesne deteljice (“Da bom vedno imela srečo, a veš, mami!”), Maj pa v obliki srčka.

Dan je čisto prehitro minil in zvečer, ko smo se v sobi odpravljali spat, smo komaj čakali novo jutro in nove dogodivščine …

Mimogrede, če so zgornje vrstice premamile tudi vas in razmišljate, da bi šli pogledat v Prlekijo, poglejte, kaj vse ponujajo nhttp://www.nasvetzadobroseimet.si/.

 

SE NADALJUJE …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.