GOOD so … Terme Banovci (drugič)

»Mamiiiii, vstaniiiii, gremo na bazeeeen,« sta me zbudila. Za zajtrk smo se komaj odločili, kaj bi si privoščili, saj je izbira res velika, pred plavanjem pa nas je čakalo še malo animacije.  Spoznali smo prijaznega peka, ki nas je naučil oblikovati zanimive pletenice in čisto pravo prleško gibanico.

IMG_3611

IMG_3664

Bila je slastna!

IMG_3628

Tudi Maj je naredil svoj kruhek.

Kruh je romal v peč, mi pa na bazen, kjer smo preživeli praktično ves dan. Juno je našla novo prijateljico Tano in skoraj ju nismo spravili s toboganov, Maj pa je z Nino čofotal in neumorno skakal v vodo.

FullSizeRender

Po kosilu sva s Tadejem otroka prepustila babici (še dobro, da je šla z nami, hehe) in skupaj z gusarjem Edijem so izdelali ogroooooooomen gusarski sendvič, mami in oči pa sta se šla malo razvajat. V čudoviti sobici s pravljičnim imenom Pri gozdni vili, naju je čakal masažni bazen, vodna postelja, steklenica ohlajenega Huga in prigrizki. Le kaj bi lepšega za mini oddih od malih divjakov, ki so medtem, ko sva midva uživala, sodelovali na čisto pravi gusarski olimpijadi.

IMG_3686

Not bad at all!

IMG_3691

Za mami in očija tole …

IMG_7412

…za otroke pa ogromen gusarski sendvič!

IMG_3734

Mala gusarčka na gusarski olimpiadi 🙂

Dan je minil kot bi trenil in z bazena smo šli direkt na večerjo, potem pa smo se – še čisto nič utrujeni, pomerili še v igri med dvema ognjema. Uau, tukaj se pa res vedno na polno dogaja!

IMG_3777

Ponosni Maj v kapici in majčki, ki ju je dobil od gusarja Edija. Ker je ves dan govoril, da je policaj, mu je Edi podaril komplet z napisom Policijska akademija detektiva Frančeka 🙂

Mimogrede, če so zgornje vrstice premamile tudi vas in razmišljate, da bi šli tudi vi uživat v Banovce, poglejte, kaj vse ponujajo na http://www.nasvetzadobroseimet.si/.

 

SE NADALJUJE …

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.