GOOD je … Istralandia

Proti koncu poletja vedno postanem malo nostalgična in želim zadnje lepe dni še čim bolje izkoristiti, zato smo jo za vikend mahnili še malo na morje – od tega smo en dan preživeli v vodnem parku Istralandia. Tja me je mikalo že nekaj časa, letos, ko je bil Maj star že tri leta, pa se mi je zdelo, da bo končno imel nekaj od tega. In imela sem prav, uživali smo vsi štirje, saj tam najde res vsak nekaj zase.

ZA NAJMLAJŠE

Maj je najbolj užival v bazenu, namenjenem najmlajšim – plezanje na gusarsko ladjo in spuščanje z malih toboganov, streljanje z vodnimi curki, tobogan v obliki žabe, vzpenjanje na mreže … Skratka, ni da ni. Dvakrat na dan poleg bazena postavijo še otroški kotiček, kjer imajo poslikave obraza in če bi vprašali Maja, preostalega dela Istralandie sploh ne bi videli.

Za-web-1-8-1920x1080

IMG_6576

Gusarka Juno

IMG_6574

“Mami, tukaj so še tuši zabavni!!!”

IMG_6583

ZA MALO VEČJE

Čeprav Juno s svojimi šestimi leti ne sodi več med najmlajše, je tudi ona zelooo uživala v gusarskem bazenu, a kljub temu je šla rade volje raziskovat tudi malo drugam. Navdušili so jo seveda tobogani vseh vrst – od čisto kratkih, do tistih klasičnih, zavitih, pa do malo drugačnih, po kakršnih se spuščaš z obročem. Všeč ji je bil tudi bazen z valovi, najbolj pa ji je bilo žal, da smo zamudili pena party, saj je bilo drugje tako zabavno, da smo preprosto pozabili gledat na uro.

Za-web-5-7-1920x1080

Na tegale je šla z mami …

IMG_6567

… na tegale pa kar sama.

ZA NAJVEČJE

Iskreno – mami je najbolj uživala v hidromasažnem bazenu, kjer sem se malo masirala, medtem ko so šli moji na sladoled in palačinke (mimogrede, za hrano in pijačo je super poskrbljeno), Tadej, ki je bolj adrenalinske sorte pa si je privoščil še vožnjo po ‘crazy hills’ toboganih in spust iz ‘top gun-a’. Priznava pa, da noben od naju ni imel ‘jajc’, da bi se spustil po najvišjem toboganu na Hrvaškem – toboganu z imenom Free Fall, ki se začne na 27 metrih, nato pa sledi vrtoglav spust v globino. Nekaj smo pa morali pustit za naslednjič, kajne?

Za-web-6-3-1920x1080

Top Gun

Za-web-3-6-1920x1080

Free Fall

Za-web-2-2-1920x1080

Crazy Hills

Kaj napisati za zaključek?

Če se radi zabavate in imate radi malo adrenalina, je Istralandia vsekakor kraj, kjer boste uživali. Vzemite si ves dan, saj dogodivščin za vso družino nikakor ne zmanjka!

IMG_6608

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.