GOOD JE … Mami z objektivi

Odkar imam otroke, imamo tradicijo, da si enkrat na leto privoščimo fotografiranje pri profesionalnem fotografu. Ni mi škoda denarja za fotografije, ki so res popoln spomin in čeprav sama ogromno slikam in slike tudi redno razvijam in shranjujem v albume, so tiste, ki jih naredi profesionalec, resnično najlepše in najbolj občudovanja vredne.

35

Letos nas je fotografirala Taša, ki ustvarja pod imenom Mami z objektivi in moram reči, da sva oba s Tadejem več kot navdušena. Čeprav se prej nismo poznali, je odlično ujela dinamiko naše družine, navdušilo pa me je tudi to, kako je za fotografiranje animirala Maja in Juno, ki sta si bolj kot pred njenim objektivom želela biti na bližnjem igrišču.
Mislim, da si Taša vsekakor »zasluži« malo reklame in če boste kdaj razmišljali o tem, da bi vašo družino ali pa le vaše otroke ovekovečil nekdo, ki se na svoje delo res spozna, jo vsekakor zeloooo priporočam. Več o njej najdete tukajle: http://mamizobjektivi.weebly.com/.

45433913030201

P. S. Objava ni plačana ali na kakršenkoli način sponzorirana – je moje osebno mnenje in mislim, da ljudje znamo preveč pogosto le kritizirati in premalokrat POHVALITI!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s