Družinski smučarski praznik

Ste ena tistih družin, ki obožuje druženje na snegu? Potem ne zamudite družinskega smučarskega festivala, ki se na 37 smučarskih in tekaških območjih v Avstriji prične v soboto pod motom: Na dilce, otroci pozor, zdaj! Kaj ponujajo?

0416schladming-dachstein

  • Cenovna dostopnost: Vsa smučišča nudijo 50 % popusta na smučarsko vozovnico, smučarski tečaj in izposojo opreme za otroke do 15 let, Teichalm za otroke nudi celo brezplačen smučarski dan s smučarskim tečajem 17. decembra. Dodatno so v številnih regijah ta konec tedna na voljo posebne družinske ponudbe.0427schladming-dachstein
  • Varnost: Vsa sodelujoča smučišča gledajo na zagotavljanje varnosti med smučarskimi tečaji in posebnimi informativnimi prireditvami. V regiji Ausseerland recimo na smučiščih Tauplitz in Loser prikažejo delovanje naprav za urejanje smučišč in opozarjajo na upoštevanje pravil obnašanja na smučišču, kar olajša brezskrbno in varno vijuganje po progah. photo-austria-raffalt-27
  • Veselje: Otroci potrebujejo veselje, zabavo in motivacijo. Zato na vseh sodelujočih smučiščih potekajo smučarska tekmovanja in apres-ski zabave za najmlajše.
    Poleg tega so na voljo tudi druge možnosti za športno udejstvovanje v naravi; tako na primer v Jogllandu zahvaljujoč razsvetljavi noč spremenijo v dan. Na smučišču Grebenzen zlati medvedki v vrednosti več kot 2.000 € čakajo na to, da jih gostje odkrijejo. Na gori Mariazeller Bürgeralpe tekmovanje v bobu poskrbi za dodatno zabavo, medtem ko vas na Turracher Höhe poleg butlerjev na progi pozdravi še Renate Götschl kot ‘smučarska učiteljica’.

gallisches-skidorf-galsterberg-obelixcplanai

Nadaljnje informacije, počitniške ponudbe in predhodne prijave na smučarske tečaje in izposojo opreme v posameznih regijah najdete na: www.steiermark.com/familienskifest.

schladming-dachstein-kids-on-ski-ikarus-cc-4

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.