GOOD je … Mini vrtiljak!

Že veste, kje boste prvo soboto v juniju? Jaz vem! Šli bomo na Mini vrtiljak, ki ga Anja Oman iz Maminemaze organizira že nekaj let in prav vsakič se imamo tam super!

13310414_954968304551803_7718050979164918103_n

Kaj nam je najbolj všeč?

Juno ponavadi komaj čaka poslikavo obraza in žrebanje srečk ter odpiranje darilnih vrečk (darilca so vedno super lepa in uporabna), Maj nori okoli s prijateljico Nino in preizkuša zanimive reči, ki so tam na voljo (lani se je povsem navdušil nad inštrumenti in norimi sestavljankami), mami pa se s kakšno prijateljico usede v senco in si privošči klepet ob dobrotah, ki so na voljo na stojnicah.

Vrt Mini vrtca, kjer poteka prireditev, je zaprt z vseh strani, tako da ni strahu, da bi otroka kam pobegnila in zares je super, ko ju gledam, kako norita naokoli in uživata sto na uro. In vsako leto, ko odhajamo, se že po nekaj korakih sliši tisti neizogibni stavek: „Mami, a bomo šli drugo leto spet??” Tako da komaj že čakamo 3. junij in Mini vrtiljak. Pridite tudi vi!!!

Tukaj pa je še nekaj utrinkov z lanskega Mini vrtiljaka … nekaj sem jih slikala jaz, nekaj pa top fotografinja Taša (Mami z objektivi) …

MV_017

Mami z objektivi vedno poskrbi, da v spomin na prireditev ostanejo tudi lepe slike!

IMG_2650

Poslikava obraza je ena izmed najbolj priljubljenih stvari.

IMG_2607

IMG_2694

Vedno pa poskrbijo tudi za super prigrizke, da nihče ni lačen!

MV_015

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.