Dino Park za ‘dino Maja’

Naš Maj je največji ljubitelj dinozavrov EVER! Že odkar pomnim, jih obožuje in ta strast se prav nič ne manjša. Že dve leti nazaj, ko je bil star dobri dve leti, smo zato med počitnikovanjem v Poreču obiskali Dino park Funtana in čeprav je že takrat užival, je letos še neizmerno bolj. Za vse tiste, ki imate doma ljubitelje dinozavrov, torej vsekakor priporočam obisk parka!

IMG_2685

Mi smo tja prišli že takoj ob odprtju, da smo se čim bolj izognili vročini. Čeprav je v parku veliko sence, je oprema kot sta kapica in steklenica vode tam obvezna. Najprej smo se sprehodili po parku in Maj se nikakor ni mogel odločiti, kaj mu je najbolj všeč – dinozavri, ki se premikajo in renčijo, dinozavrova okostja ali dinozavri, ki jih lahko celo jahaš.

IMG_6620

IMG_6659

IMG_6635

Juno po drugi strani je bolj kot v dinozavrih uživala v raznih vrtiljakih in podobnih adrenalinskih zadevah. Čeprav v Dino Parku morda vstopnina ni najcenejša, je odlično to, da so vse atrakcije, ki so v parku, vključene v ceno. Vrtljakov, voženj z vlakci in podobnega torej ni potrebno dodatno plačevati in otroci lahko na njih uživajo neomejeno.

IMG_2771

Tule pa priznam, da je tudi meni malo ‘našopalo’ adrenalin

IMG_6676

IMG_6677

Tako sta uživala, da sva ju komaj prepričala, da smo si ob dvanajstih v areni ogledali še cirkuško predstavo, ampak ko smo bili enkrat tam in se je vse skupaj začelo, sta bila navdušena tudi nad akrobati, plesalkami in ostalimi nastopajočimi.

slika51

IMG_6597

Za konec smo šli še na sladoled, potem pa božat živalice … To je bilo šele doživetje – ne le kozice in konjičke, ampak celo velikanskega pitona!

IMG_6690

IMG_6703

Čeprav smo se dogovorili, da gremo potem še na plažo, smo morali NUJNO še skakat na trampoline, pa še potem smo otroka komaj spravili domov. Dino Park torej ni le za fantiče, ki obožujejo dinozavre, ampak tudi za njihove starejše sestre 🙂

IMG_6711

IMG_2699

Ko bom velika, bom paleontologinja!

IMG_2711

2 thoughts on “Dino Park za ‘dino Maja’

  1. Pingback: Istra po družinsko | travel, food and all things good

  2. Pingback: Kam za krompirjeve počitnice? | travel, food and all things good

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.