Moja mala fashionistka

Odkar se je rodila Juno, se vsako leto enkrat odpravimo k družinskemu fotografu in ustvarjamo družinske spomine. Tudi letos je bilo tako, le da je letos moja deklica rekla, da bi sama poskrbela za svoj styling. Prav!

09

foto: Mami z objektivi

Vzeli sva si nekaj ur za šoping medtem, ko sta fanta doma risala in kuhala. Šli sva v City park, kjer sem ji prepustila povsem proste roke, povedala sem ji le okviren znesek, ki ga lahko zapraviva. Bila sem prav presenečena nad kosi, ki si jih je ogledovala – pletenine in odtenki sive in bele, pa kakšen pastel vmes – to je pritegnilo največ njene pozornosti. Ja, res se vidi, da je že velika in da je roza odtenke, ki so včasih prevladovali v njeni omari že čisto prerasla. Na koncu je izbrala čipkasto majčko in sivo jopico, spodaj pa se je odločila kar za kavbojke.

IMG_9381

Kako lepa in puhasta je tale jopica!

IMG_9383

Mogoče bi pa namesto majčke raje oblekico???

IMG_9375

Mami, tole bom, ker je taka kot tvoja!

In pika na i? Čudovita torbica, ki jo je moja hči dobila za darilo od ene zelo prijazne gospe – Nataše Mulec, ki jo ustvarja pod imenom GlorianaCrochet. Čeprav sama nisem ljubiteljica kvačkanih izdelkov, tu ne gre za klasično kvačkanje, ampak je torbica kvačkana iz blaga, ne iz volne in je videti res čudovita! Juno se je na prvi pogled zaljubila vanjo in odkar jo je dobila, jo spremlja na vsakem koraku – celo v šolo jo vzame.

IMG_9393

IMG_9396

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.