T&T ocenjujeva: Pr’ kral

Tole gostilno smo odkrili čisto po naključju, ko je imela Juno v Medvodah plesni nastop in smo morali na hitro nekaj pojest. Prijetno smo bili presenečeni!

IMG_0060

Lokacija: Na Verju pri Medvodah. Svetla gostilna z drobnimi dodatki, nad katerimi sta bila tamalčka navdušena. Najdete jih tukajle!

IMG_0056

IMG_0058

Za družine ali za starše? Vsekakor tako za otroke kot za starše, saj je ponudba res velika. Ponavadi imamo s seboj kakšen blokec in barvice, ki pa smo jih tokrat pozabili doma, ampak nam je prijazna natakarica hitro prinesla papir in kulije, da sta se tamaladva med čakanjem malo pozabavala.

Kaj smo naročili: Za Maja in Juno smo naročili otroški meni – za Maja njoke v smetanovi omaki, za Juno pa pohančke s krompirčkom in oba sta zelo pohvalila.

IMG_0047

IMG_0050

Midva sva za predjed naročila tatarca, za glavno jed pa sem se jaz pustila prepričati natakarici in sem naročila srnin hrbet, ki je bil prav tako zelo okusen in sočen. Tadeja so mikala svinjska rebrca, ampak je malo okleval (prepričan je bil, da ne bodo tako dobra kot tista, ki jih speče sam, hehe), ampak jih je potem vseeno naročil in tudi zelo pohvalil.

IMG_0051

IMG_0053

Za sladico smo naročili veselo hruško v sladkem refošku z vanilijevim sladoledom in jabolčni zavitek, ki je bil tako velik, da smo ga več kot pol odnesli še domov.

IMG_0055

Kaj nam je bilo všeč? Poleg odlične hrane, moram pohvaliti natakarico, ki je bila res zelo prijazna in simpatična. Svoje predloge nam je podala nevsiljivo in sproščeno in prav vsi so se izkazali za zelo dobre.

Kaj nam je bilo malo manj všeč? V bistvu nam je bilo všeč vse, če bi mogla izpostaviti nekaj, kar mi je bilo najmanj, bi bila to mogoče hruška, ki je imela res izrazit okus po vinu in me kot sladica nekako ni najbolj prepričala. Smo se že zmenili, da naslednjič naročimo in poskusimo štruklje!

IMG_0057

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.