GOOD je … Čarobni dan

Je tudi pri vas tako, da je eno najpogostejših vprašanj vaših otrok: “Mami, kaj bomo danes delali?” Ali: “Mami, kam bomo danes šli?” Naša dva obožujeta, če se gremo kam potepat ali pa, če obiščemo kakšno otroško prireditev. Zato že komaj čakata nedeljo, ko bomo šli uživat na Čarobni dan v Tivoli!

28056650_1951570354872696_6913646300816246800_n

Malo smo že pobrskali po letošnjem programu in Maj, ki obožuje živali, se najbolj veseli ‘druženja’ z eksotičnimi živalmi v okviru Društva ljubiteljev eksotičnih živali Bioexo. Juno, ki je po duši športnica, pravi, da bo šla najprej na predstavitev osnov akrobatike, ki jih pripravlja GD Zelena jama , mami pa že načrtuje tudi obisk izmenjevalnice oblačil, saj sta mulčka čez zimo precej prerasla in zakaj bi kupovala nova oblačila, če lahko na izmenjevalnici kak super kos dobim povsem brezplačno?

Kam bomo še šli? Obvezno seveda na poslikavo obraza, pa na otroški poligon, pa jahat konje, pa … uf, ne vem, če bo en dan zadosti za vse, kar sta si zamislila. Ko bomo utrujeni, se bomo pa podali do stojnice mojih dragih Mamiblogerk, kjer bomo brali pravljice in ustvarjali, za nosečnice in doječe mamice pa smo pripravili tudi kotiček v senci za dojenje in počitek.

Za konec pa še nekaj foto utrinkov, da boste videli, kako zelo smo uživali lansko leto. Se vidimo v nedeljo?

IMG_4008

Juno je rolala, Maj pa se je pustil takole voziti naokrog.

IMG_4033

Adrenalinska odvisnica 🙂

IMG_4041

Tudi za malico je bilo poskrbljeno!

IMG_4012

“Mami, lej, kaj znam!”

IMG_4005

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.