Zaljubljeni v jezero Jasna

Tisti, ki nas spremljate na Instagramu, veste, da smo pretekli vikend preživeli na jezeru Jasna. Tja so nas povabili iz Jasna Chalet resorta, kjer ponujajo res čudovit oddih za družine in mi smo bili povsem navdušeni. Vas zanima zakaj? Gremo kar po točkah …


  • Zaradi čudovite narave! Narava je največji adut Jasne, saj je tam z eno besedo prekrasno. Dve jezeri, obdani z gorami, nekaj korakov stran reka Pišnica, račke, ribice, drevesa … Če imajo vaši otroci tako radi naravo kot moji, potem jim bo tam res všeč.
  • Zaradi fantastičnih namestitev. Na voljo so vam večji ali manjši apartmaji (v največjem lahko več kot udobno bivata dve družini), ki so čudovito opremljeni. Udobne postelje, prijetna osvetljava, čudovita dekoracija, velik hladilnik, pa kavomat, toaster in pomivalni stroj. Vse to da piko na i počitnicam, otroci pa bodo nedvomno navdušeni nad namiznim nogometom v dnevni sobi in možnostjo izposoje družabnih iger.
  • Zaradi ponudbe hrane. Zjutraj vas bodo razvajali s slastnimi zajtrki (moji trije so bili najbolj navdušeni nad Alpskim zajtrkom – slastnimi domačimi jajčki, jaz pa nad Fit zajtrkom – kosmiči z jogurtom in svežim sadjem). V baru lahko naročite tudi slastne tople sendviče, odlične domače ledene čaje, dan pa si lahko polepšate tudi s kozarcem gin tonika.
  • Zaradi številnih dodatnih aktivnosti. Kljub temu, da bi sama lahko le sedela na terasi s kavo v rokah in občudovala popoln razgled, z dvema razgrajačema pač ne gre tako. In tako smo supali (in celo nihče ni padel v vodo), balinčkali, šli na dooooolg sprehod ob Pišnici do Kekčeve dežele, imeli smo jutranjo jogo in večerni piknik, pa penice smo pekli in iskali zaklad … Očki so šli še raziskovat s kolesi (preverite Trip in the bag, priporočamo!) in so šli vse do Zelencev in Martuljških slapov, eden najboljših trenutkov pa je bil, ko smo si privoščili masažo z najlepšim razgledom na Gorenjskem. Z eno besedo: popolno!

foto: Mateja Tamše, Tina Guček

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.