Fun Park Biograd: Zabava zagotovljena

Odkar sta otroka malo večja, so jima zelo zanimivi zabaviščni parki in med našim bivanjem v Biogradu seveda nismo mogli izpustiti največjega zabaviščnega parka na Hrvaškem: Funparka.

Najprej nekaj “mama nasvetov” oziroma komentarjev:

  • V parku najdete atrakcije za vse starosti – od vrtiljakov za najmlajše do vlakcev smrti za največje ljubitelje adrenalina.
  • Če boste park obiskali poleti (kar ga verjetno boste), ne pozabite na zaščito pred soncem – kapice, bidon z vodo in sončna krema so obvezni.
  • Park je zelo lepo urejen (videti je, da je še nov in nikjer ni opaziti sledi dotrajanosti ali zanemarjenosti, kar je zame velik plus). Poleg tega zelo skrbijo za varnost – v času, ko smo ga obiskali mi, maske niso bile obvezne, so nam pa pred vstopom na vsako atrakcijo razkužili roke.
  • Nekaj atrakcij je tudi takšnih, na katerih se zmočiš (pa pri tem ne mislim, da si malo pošprican, ampak čiiiiisto moker). Na vročem soncu se sicer hitro posušite, ampak za vsak slučaj je dobro imeti s seboj kak komplet rezervnih oblačil. Pustite jih lahko v omaricah pri vhodu, ki so brezplačne.

Zdaj pa k atrakcijam! Fantje bodo uživali zlasti ob pogledu na dva ogromna transformerja, malčki ob vožnji z vlakcem med dinozavri, večji pa bodo lahko preizkusili svoj pogum med obiskom hiše strahov ali svojo spretnost v streljanju z laserjem (mimogrede, v slednjem sta naša dva strašansko uživala).

Ljubitelji adrenalina imajo na voljo kar nekaj zanimivih atrakcij, od katerih sta seveda najbolj zanimiva klasičen vlakec smrti in tornado, kamor si je od nas upala samo naša devetletnica 🙂

Na voljo je tudi nekaj bolj klasičnih stvari – na primer avtomobilčki, vrtiljak s konjički, trampolini in vrteče skodelice.

Za konec pa nikar ne zamudite še razglednega kolesa (Adria Eye), od koder je čudovit razgled vse do morja.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.