Nora zabava male in velike: ArbadaPark

Čeprav je poletje tik pred vrati, nas vreme letos ne razvaja ravno najbolj. In ker so deževni dnevi kar pogosti, verjetno vsakemu staršu pride prav kakšna ideja, kako jih aktivno in zabavno preživeti. Mi smo prejšnji vikend odkrili še en nov način za to – ArbadaPark na Ptuju.

Tina Vrdjuka Kekec in Matjaž Kekec pravita, da sta si od nekdaj želela ustvariti igralnico, v kateri bi se otroci zabavali in uživali in zdaj jima je to tudi uspelo. V Qcentru Ptuj se tako za njunim »party shopom«, kjer prodajajo balone in druge izdelke za zabave, odpre čisto nov svet. Poimenovala sta ga ArbadaPark, v njem pa se lahko zabavajo mladi in stari.

Čisto majhnim otrokom je na voljo veliko igralo z žogicami, po katerem se lahko plazijo in plezajo, medtem ko mamice posedijo v neposredni bližini igrala in v miru spijejo kakšno kavico.

Nekoliko večjim otrokom, bo v največje veselje verjetno ogromno trinadstropno »plezalo« oz. igralo, kjer se lahko plazijo po tunelih, plezajo po mrežah, se spuščajo po toboganih in se zabavajo na tisoč in en način.

To pa seveda ni vse, ker se v ArbadaParku skrivajo še trampolini, »bazen« s penicami, koši, na katerih lahko preizkusite svojo spretnost, za najbolj močne pa še ninja poligon. Uf, pa na virtualno resničnost tudi ne smem pozabiti.

Z eno besedo: superzabavno! Če vprašate moja otroka, je to nekaj, kamor bomo morali vsakič, ko bomo kje blizu Ptuja, Maj pa že sprašuje, če bi lahko tam praznoval rojstni dan, ki ga ima čez en mesec 🙂 (Ja, tudi rojstnodnevne zabave organizirajo.)

Imajo tudi kokice in sladkorno peno. Skratka – sanjski kraj vsakega otroka 🙂

Če imate še kakšno vprašanje, se obrnite nanje na njihovem Instagramu ali Facebooku, kmalu pa prihaja tudi spletna stran. Tule pa nekaj osnovnih informacij:

– zaradi omejenega števila oseb je potrebna rezervacija na zs ali preko telefona: 041 993 375

– delajo vsak dan v tednu, tudi nedelje in praznike – od 9:00 do 21:00 oz. po potrebi

– v parku so vedno prisotni animatorji, ki predajo navodila ter skrbijo za red in pomagajo v kolikor je to potrebno

– pri njih lahko praznujete tudi rojstni dan

– igrala so primerna od treh let naprej, do šestega leta je obvezno spremstvo starša. V času, ko še vedno velja številčna omejitev, karto plača vsak uporabnik igral, razen mlajši od treh let

– za razkuževanje uporabljajo parni razkuževalnih, s katerim je v petih minutah razkužen ves prostor

– maske so obvezne v skupnih prostorih, pri športni aktivnosti, ob zagotavljanju razdalje vsaj 3 metre, maska ni potrebna.

Foto: Sandi Kelc, Tina Guček

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.