T&T ocenjujeva: Hotel Dolenj’c

Tokrat ocenjujemo Hotel Dolenj’c v Novem mestu, kjer sicer nismo prespali, ampak smo se tja odpravili na sobotno kosilo, privoščili pa smo si tudi malo družinske zabave – šli smo namreč na bowling.

Lokacija: Hotel Dolenj’c se nahaja čisto blizu izvoza Novo mesto – zahod in res ga boste težko zgrešili. Zakaj? Ker se že z avtoceste vidi veliko letalo, ki ga imajo “parkiranega” na dvorišču. Ko se pripeljete pred hotel, vas tam čaka veliko parkirišče, potem pa le nekaj korakov do krasnega vrta z lepim razgledom in same restavracije.

Za družine ali za starše: Vsekakor za vso družino, saj imajo poleg omenjenega letala, ki je vsekakor prava atrakcija za otroke, tudi dva trampolina in nekaj gugalnic, kjer lahko otroci uživajo, medtem ko čakajo hrano. V hotelu je poleg bowlinga tudi nekaj igralnih aparatov, ki poskrbijo za nemalo zabave. Tudi hrana je primerna za vse družinske člane – otroci se bodo razveselili pic, testenin in posebej zanje pripravljenih otroških menijev, starši pa si lahko privoščite tudi kaj malo bolj posebnega (morsko ali mesno obarvanega).

Kaj smo naročili? Tokrat sem bila sama z otrokoma, tako da smo mesno razvajanje izpustili (meso po navadi naroči Tadej), ampak smo se raje odločili za bolj morsko različico. Čeprav so me zelo mikali burgerji, ki so tam baje odlični, sem naročila gratinirane dagnje s sirovimi kruhki, Maj pa rezance z gamberi – oboje je bilo odlično.

Ker imajo tudi pice iz krušne peči, se je Juno odločila za pico, ki je bila prav tako zelo dobra – predvsem pa tudi velika, tako da jo je jedla še doma, za večerjo 🙂

Brez sladice seveda ni šlo, zato smo preizkusili palačinke Dolenj’c s sadjem, vanilijevo kremo, nutelo in smetano – NJAM!

Pa po kosilu? Po kosilu, nas je že čakala steza za bowling, kjer smo si privoščili eno uro zabave, potem pa sem si izprosila, da so me pustili pogledat še hotelske sobe. Tadej bo namreč imel kmalu rojstni dan in sem si zamislila, da bi se nekam odpravila v dvoje. Možno je tudi plačilo na bone in ker nama je en letošnji še ostal za izkoristit, mislim, da sem že našla pravo lokacijo za kak dan uživanja brez otrok.

Komentiraj

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.