T&T ocenjujeva: Kavarna Tiskarna

O Tiskarni sem pisala že tule, kjer sem jo uvrstila v izbor naših najljubših krajev v Ljubljani, kamor gremo radi kaj pojest. Ker smo blizu doma, smo kar pogosto tam, kadar se nam ne ljubi kuhat in skočimo samo na hitrico nekaj pojest.

17554568_802601436556354_4428248101495800639_n

Lokacija: za Bežigradom, blizu poslovne stavbe Mercator.

Za družine ali starše: za vse, saj vsak najde kaj zase.

Kaj smo naročili: Otroka si ponavadi naročita pohane piščančje trakce s sezamom. Ker dobimo zraven se pečen krompirček, sta od ene porcije ponavadi sita oba, tako da nič ne kompliciramo. Da bi se izognili moralnemu mačku zaradi nezdravega kosila, naročimo običajno poleg še zelenjavo na žaru, ki pa jo resnici na ljubo največkrat pojeva midva.

IMG_1983

IMG_1980

Najina izbira so običajno burgerji. Mojega najljubšega nimajo več na meniju, zato zadnje čase najraje naročim Pulled pork, v katerem je počasi pečena natrgana svinjina, ameriška solata ter domača BBQ omaka.

IMG_1985

Tadejev najljubši je bil dolgo časa Dirty Sanchez, v katerem se skriva goveji burger, nacho sir, karamelizirana čebula, solata, paradižnik, popečena slanina, domača BBQ omaka in jajce na oko, v zadnjem času pa ima novega favorita, ki vam ga zaupam v naslednjih vrsticah.

IMG_2010

V Tiskarni dolgo časa niso imeli sladic oziroma so imeli samo lučke, zadnje čase pa so svojo politiko spremenili in imajo tudi kaj sladkega, kar sladkosnedka v meni odločno pozdravlja 🙂

IMG_1988

Kaj nam je bilo najbolj všeč? Tadeju vsekakor novoodkriti burger po imenu Johnny. V njem je poleg govejega burgerja, aiolija, karamelizirane čebule, radiča in sotiranih šampinjonov tudi njegova najljubša: gorgonzola.

IMG_3793

Kaj nam je bilo malo manj všeč? Kar se tiče hrane, nimamo pripomb, moram pa priznati, da gremo v Tiskarno vedno v toplejši sezoni, ko sedimo zunaj, na vrtu. Noter nam ambient nekako ni všeč. ker se nam zdi malo temačno in ne tako simpatično. Res pa je to čisto subjektivno mnenje, s katerim se verjetno marsikdo ne bo strinjal.

IMG_3797

One thought on “T&T ocenjujeva: Kavarna Tiskarna

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.