Istra po družinsko

O naših doživetjih na lanskih počitnicah, sem napisala nekaj ločenih postov, nekaj pa sem objavljala tudi na Facebooku. Tukajle je vse skupaj združeno v eno samo objavo. Če se boste kdaj z otroki mudili v Istri, verjamem, da vam bo kaj od zapisanega prišlo prav.

IMG_6746

Naše izhodišče so bile Banjole, kjer smo bivali v čudoviti hišici, kjer sem preživljala poletja kot otrok, od tam pa hodili na plažo v Banjolah, se s prijatelji dobili v Puli ter delali razne dnevne izlete. Na poti do Banjol smo se ustavili v Funtani, kjer je na obisku Dino Parka prišel na svoj račun predvsem naš Maj. Kako smo se imeli preberite tukajle!

IMG_6630

Oba otroka sta se imela lepo v Akvariju Pula, o katerem sem več pisala tule, Juno pa ne more pozabiti tudi obiska Adventure parka Pula, kjer je plezala, uživala na zip linu in preizkušala svoje spretnosti in pogum.

IMG_7135IMG_7149

Poleg plaže v Banjolah, ki je lepo urejena in je na njej poskrbljeno tudi za animacijo otrok, sta najmlajša člana naše družine zelo uživala tudi v Medulinu, kjer je plaža peščena in sta lahko ves dan kopala luknje in zidala gradove iz mivke, zvečer pa smo si privoščili še obisk lunaparka.

IMG_7062IMG_7102

In za konec? No, na poti domov, smo se ustavili še v vodnem parku Aquacolors v Poreču, kar je bil popoln zaključek popolnega dopusta. Kako zelo nam je bilo všeč, preverite tule!

IMG_7336

Joj, a sem rekla, da je že konec? No, glede na to, da smo tudi ‘food blog’, ne zamudite še priporočila za top konobo, ki se jo po našem mnenju v Istri res splača obiskati!

Tako, to je pa res to. Mi smo uživali in če vam kak naš nasvet pride prav, bomo veseli vaše povratne informacije … Uživajte!

IMG_7192

 

 

 

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.